www.footwork-bemmel.nl      KVK nr.: 10.039.240     BTW  nr.: NL00 221 6579 B76

Ook voor diabetische en reumatische voeten & wellness- en massagebehandelingen
Home Bezoek / Contact Prijslijst Vergoedingen Pedicure Med. Pedicure Wellness Massages Info Plattegrond

       Ik bied u de  volgende Massage aan:

  1. Ontspanningsmassage-Wellnessbehandeling 1+2 van de voeten  
  2. Nek- schouder- rug en arm massage
  3. Chinflex (Voetreflexmassage)
  4. Hotstone-massage 1 (wellness)
  5. Hotstone-massage 2 (wellness)

1. Ontspanningsmassage

Tijd en aandacht voor jezelf. Massage ontspant en zorgt er voor dat energie beter doorstroomt in het lichaam. Het  versoepelt je spieren en bevordert tevens de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen sneller zullen worden afgevoerd.

Regelmatig een massage  stimuleert het zelf genezend vermogen en heeft een preventieve werking  op de algehele gezondheid.

Tevens helpt het ook om meer in het “nu” te zijn.

Massage is geschikt voor iedereen van alle leeftijden.


Een  aanrader voor jezelf en leuk om als cadeaubon te geven.

2. NEK- SCHOUDER- RUG EN ARM MASSAGE

Deze nek-schouder- rug en arm massage bestaat uit verschillende massagetechnieken zoals drukpunt-, bindweefsel- ontspanningsmassage en hotstone massage. Ik gebruik mijn handen, duimen, knokkels en ellebogen om deze behandeling uit te oefenen.


De massage is stevig, maar zorgt tegelijk voor een welzijnsverhogend moment van rust en ontspanning. U ondergaat de behandeling op een speciaal verwarmde behandelstoel die uw lichaam op een prettige en ontspannen manier ondersteuning biedt. Uw nek, schouders, rug, armen, handen en hoofd worden gemasseerd. Tijdens deze behandeling worden ook warme gladde vulkanische stenen (hotstones) gebruikt om uw schouders en rug te masseren. De warmte dringt diep door in de spieren en botten, wat erg aangenaam voelt!


Voordelen van deze massage: Spanning en stress uiten zich vaak in pijnlijke schouders en nek en/of hoofdpijn. Spieren die lang aangespannen worden raken minder doorbloed en als gevolg daarvan worden ze stijf en ontstaat spierpijn. Deze massage stimuleert de bloedcirculatie en ontspant de spieren. Het lichaam ontspant, uw spieren krijgen een betere doorbloeding en afvalstoffen worden weg gekneed. Het lichaam komt beter in balans, u voelt zich ontspannen en verfrist.

 

Tip: Het is verstandig om na een massagebehandeling water te drinken. Eventuele afvalstoffen die door de behandeling zijn vrijgekomen, kunnen zo versneld worden afgevoerd. Als u dit niet doet dan er is een kans dat u hoofdpijn kunt krijgen.


Afhankelijk van uw klachten stellen we samen een behandelplan op.

3. CHINFLEX  (Voetreflexmassage)

De behandeling begint met een kruidenvoetbad. Deze is gericht op verbetering van de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Hierna volgt een ontspannende en vitaliserende Chinflex massage van de voeten en onderbenen.


De Chinese voetmassage maakt gebruik van de reflexzones op de voeten, de meridianen, de acupunctuurpunten en tevens extra punten, dit tegen onder andere slapeloosheid, diabetes etc. De knieën en onderbenen, waar veel belangrijke acupunctuurpunten zitten, worden ook altijd uitgebreid gemasseerd. Men gebruikt hiervoor zeer effectieve Chinese massagetechnieken.Het grote succes van Chinflex massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.


1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) weerspiegelt zich in de voeten.
Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor gaan deze beter functioneren.

2. Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.


De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking. Tijdens de ontspannende Chinflex massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal.


Tip!  U kunt elke behandeling in de vorm van een “CADEAUBON” geven! Massages